Molimo Vas sačekajte
 
Karadjordjeva 33, Kragujevac
Odaberite jezik:
 

PP MAMO QC AND VIEWER

Početna » PACS » PP MAMO QC AND VIEWER

PP MAMO QC AND VIEWER

PACS

PACS (picture archiving and communication system) je Medical Imaging tehnologija, koja omogućava ekonomično skladištenje i pogodan pristup slikama iz više modaliteta, sa više različitih tipova mašina. Elektronske slike i izveštaji se digitalno prenose preko PACSa, što eliminiše potrebu za manualnom predajom, preuzimanjem ili prenosom kasete filma.

Univerzalni format za PACS skladištenje i prenos slika je DICOM (Digital Imaging and communications in Medicine). KVARK d.o.o. je u prilici da Vam ponudi informacioni menadžment sistem, PACS PLUS BUSINESS. PACS PLUS omogućava arhiviranje i distribuciju ogromne količine slikovnih podataka i informacija svih modaliteta i njihovo upravljanje jednim sistemom.

Počev od prvog sveobuhvatnog PACS-a, sa sledećom generacijom web tehnologije, PACS PLUS je imao revoluciju u upravljanje uslugama radiološkog imidžinga, podržavanju slike dijagnoze sa visoko kvalitetnim slikama, brojnim karakteristikama za obradu slike i jednostavan rad, čime se postižu nove uzbudljive mogućnosti u ovoj značajno brzoj evoluciji u oblasti medicine.

Više o ovim sistemima možete naći u brošuri ovde.
PPW (PACS PLUS VIEWER)
PPC (PACS PLUS CLINIC)
PP MAMO QC AND VIEWER
PP FOCUS (PACS PLUS FOCUS VIEWER)
PP SCREEN (PACS PLUS SCREEN VIEWER)
PP CARDIAC (PACS PLUS CARDIAC VIEWER)
PP DICOM SERIES (PACS PLUS DICOM GATEWAY)